Opplev motorsport med youwish.no 

YouWish er den perfekte nettsiden å besøke når man ønsker å finne en original gave til noen. Noen ganger er det utrolig vanskelig å kjøpe noe til noen man er glad i, rett og slett fordi denne personen har alt. Det er mulig å fange opp gode gavetips fra youwish.no.  

Youwish.no er en nettside som baserer seg på opplevelser som man kan gi i gave. Hos youwish.no kan man kjøpe opplevelser innen kategorier som

  • luft og fly
  • dyr og natur
  • kultur
  • livsstil
  • overnatting
  • helse og velvære
  • sport og fritid

Skal man for eksempel kjøpe en gave til en som er glad i motorsport, så vil man finne flere gode alternativer hos youwish.no. En virkelig flott gave kan for eksempel være å kjøpe en opplevelse med å få kjøre sportsbil på bane. I opplevelsen får man et bestemt antall runder på banen, og da får føreren virkelig prøvd ut egne kjøreegenskaper – og ikke minst bilen. Det er en sikker og trygg opplevelse som likevel kommer til å bringe frem adrenalinet hos mannen eller kvinnen som får denne gaven.

En annen perfekt gave til en som har interesse for motorsport, er å bli med på rallytur. Dette er også en opplevelse som er å få kjøpt hos youwish.no. Opplevelsen går ut på at man får sitte på som passasjer i en ekte rallybil, og man få bli med på en ordentlig kjørerunde. Det er ingen tvil om at han eller hun som sitter på, vil ha et minne for livet etter en slik tur.

Rallybil

Det er ikke bare opplevelser med bil som kan kjøpes hos youwish.no. Hva med en skikkelig motorcrosstur for en som er opptatt av motorsport? Opplevelsen inneholder blant annet seks raske runder på en bane. Personen som får gaven, får virkelig lekt seg ute på banen, og det blir mye adrenalin og moro. Alt nødvendig utstyr er selvfølgelig også inkludert i prisen.

Alle opplevelsene hos youwish.no kan bestilles på nett, og de kan bestilles for en eller flere personer. Antallet bestemmer man selv før man bekrefter bestillingen.